Yö-yhtye järjestää edesmenneen solistinsa Olli Lindholmin muistokonsertit Porin Isomäki Areenalla 10.5. sekä Tampere-talossa 11. ja 12.5. Lindholm menehtyi sairauskohtaukseen 12.2.2019. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

”Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle” -konserttien solisteina vierailevat Ollin läheiset ystävät, kollegat ja biisintekijät kuten Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola, Timo Kiiskinen ja Hra Ylppö.

Lavalla nähdään myös Yön konserttikiertueiden taustalaulajat Annika Eklund, Miina Mikkonen, Riikka Lehtonen, Elna Romberg, Jennie Storbacka ja Mitra Matouf. Yhtyettä täydentävät Lenni-Kalle Taipale sekä viimeiseksi jääneen konserttisalikiertueen keikkakitaristit ja taustalaulajat Mia Suszko ja Stella Christine.

Konsertit koostuvat Yön rakastetuista lauluista sekä puheosuuksista, jotka pitävät Vexi Salmi ja Tommy Hellsten.

”En osaa nyt oikein itkeä, enkä rukoillakaan.
Mutta osaan soittaa ja ehkä ihan vähän laulaakin.
Musiikkihommat tuntuvat ainoalta oikealta tavalta kunnioittaa ja muistaa kaveria ja työtoveria”,
sanoo Yö-yhtyeen rumpali Ari Toikka.

“Parasta mitä me voimme Ollin muistoksi tehdä, on saattaa yhteen nämä laulut ja nämä ihmiset; sekä läheiset, kollegat, ystävät että yleisö. Ollille maailman tärkeimmät asiat”, toteaa pianisti Mikko Kangasjärvi.

Ystävää ja työkaveria muistelee laulaja Suvi Teräsniska: Ei Olli täältä kokonaan poistunut. Hän asuu sydämissämme ja hänen musiikkinsa elää ikuisesti! On valtavan hienoa päästä kunnioittamaan rakkaan ystävän muistoa konsertin merkeissä”.

”Kolmekymmentä vuotta vaiherikasta yhteistyötä vahvan ja vauhdikkaan artistin kanssa on äärimmäisen rikas kokemus. Olli osasi vaatia ja Olli osasi antaa. Tämä konsertti täytyi tehdä ja tällä tavoin me jokainen voimme jättää omat jäähyväisemme Ollille hänelle niin tärkeiden ja rakkaiden kappaleiden kautta”, kommentoi yhtyeen pitkäaikainen ohjelmamyyjä Jouko J. Karppanen.

Konserttien lipunmyynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 18.3.

Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle:

10.5. Pori, Isomäki Areena

11.5. Tampere, Tampere-talo

12.5. Tampere, Tampere-talo

Lipunmyynti: www.lippu.fi

Lisätiedot:
OHJELMAMYYNTI: Piikkikasvi Agency Oy, Kari Pössi, 09 685 932 21, possi@piikkikasvi.fi
TIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi