Tutustu minuun

Hei!

Ihanaa, että olet löytänyt matkasi sivuilleni. Olen Suvi Kangasjärvi – kerron sinulle hieman tarinaani, miten olen nyt tässä. Olen pienestä pitäen nauttinut luonnossa liikkumisesta ja erilaisten ihmisten parissa olemisesta. Olen harrastanut musiikkia koko lapsuusikäni, joten musiikki on minulle rakas asia. Vuonna 2003 valmistuin ylioppilaaksi ja muutin kotikaupungistani Jyväskylästä Tampereelle. Olen pienestä pitäen tehnyt monenlaista työtä niin kahvilassa kuin vaatekaupassa. Uskon, että erilaiset työkokemukset ovat opettaneet minulle paljon toimimisesta erilaisten ihmisten parissa ja ymmärtämään erilaisia ammatteja, ja sitä kautta ihmisiä.

Minulle alkoi piirtämään kuva, että haluaisin tehdä töitä, jossa saisin auttaa ihmisiä ja olla vahvasti työni kautta kanssakäymisissä ihmisten kanssa. Hain lähihoitajakouluun ja opintoni aloitin tammikuussa 2005, josta valmistuin keväällä 2007. Valmistumisen jälkeen olen hoitanut niin vanhuksia, kehitysvammaisia kuin lapsiakin. Viimeisimmät vuodet olen työskennellyt päiväkodissa ja nyt aamupäivät toimin avoimen varhaiskasvatuksen ohjaajana. Minua on aina kiinnostanut ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen. Kolme vuotta sitten aloin lähestymään aihepiiriä. Pidän tärkeänä läntisen lääketieteen ja täydentävien hoitomuotojen yhdistämistä. Kaikki tarjoamani hoidot ovat kurssien, opiskelun ja työkokemukseni kautta muotoituneita kokonaisuuksia. Monipuolisuus on mielestäni rikkaus, hoitaa ja pitää ihmisestä huolta kokonaisvaltaisesti, jokaiselle yksilöllisesti sopivalla tavalla. Tahdon kohdata sinut läsnäollen.

Ajatus Hyvinvointipalvelut Suveuksesta syntyi talvella 2013. Tahdoin yhdistää lähihoitajan ja luontaishoitajan ammattini. Luontaishoidot tarjoavat yksinkertaisen mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen terveyteen, elämänvoiman lisäämiseen ja ylläpitämiseen. Hoitotilaksi halusin kodinomaisen ja kaikille helposti lähestyttävän miljöön. Kotini alakertaan muovautui ajatus hoitolasta. Halusin luoda tunteen, että luokseni on helppo tulla. Nyt tila on remontoitu ja luotu lämpöä ja harmoniaa ajatellen, sinua odottaen. Tahdon kohdata sinut lempeästi, kiireettömästi ja että saisit kokea hetkeen pysähtymisen tunteen ja rentouden hoidoissani. Elämään ja itsensä äärelle on hyvä pysähtyä. Tervetuloa!